Hvilken organisation er vi?

Vi bestræber os på, at have en flad organisation, hvor vi ved brug af ny teknologi forenkler daglige rutiner, og fremmer samarbejdet og kontakten med vores kunder og leverandører.

Det er vores mål, at der er kontinuitet ifht. kunderelationer, og kunden altid er i centrum i forbindelse med vores aktiviteter. Dette kræver at vores medarbejdere har stor teknisk viden indenfor elektroteknik, samt indsigt i alle aktiviteter i et handelsfirma.

Kontakt os

Leveringsprogram

Produkterne produceres primært af udenlandske leverandører med elektroteknik / el-mekanik som kerneområde.

 

Produkterne er i overensstemmelse med IEC & CENELEC standarder og er CE mærkede, samt har certificeringer fra Internationale Prøveinstitutter i Europa, Nordamerika og Fjernøsten.

 

 

 

Distribution

Elteco’s strategi vedr. salg og distribution baseres på, at vi udelukkende distribuerer til OEM industri, Tavlestyringsfabrikanter, Grossister og Elektroværksteder.

Elteco opererer i B-2-B markedet, og deraf afledte politik: ”Vi skal ikke være i konkurrence med vores kunder”. El-installations- og eftersalgsmarkedet varetages derfor udelukkende af vores forhandlere, dvs. Grossister og Elektroværksteder.

 

Mød vores medarbejdere

Hos Elteco besidder vi mange års viden fra det el-mekaniske / el-tekniske marked, hvilket gør at vi kan hjælpe dig på bedst mulige vis. Hvis du/i har spørgsmål, så kontakt os endelig i kontaktformularen ovenfor, eller direkte hos en af vores medarbejdere nedenfor.

Torben Pilgaard

Direktør & produktansvarlig

Henrik Vad

Salgsingeniør /ekstern salg DK

Ole Højgaard

Intern salg

Daniel B. Jensen

Intern salg

Niels K. Nielsen

Lagerstyring, forsendelse, varemodtagelse

Peter Nielsen

Indkøb, Logistik & Lager

Se mere